Catering kok

Voor een zakelijk evenement of feest zoek je goede catering. Je wilt je gasten verrassen en zoekt kwaliteit of een origineel idee. En de presentatie is natuurlijk ook niet onbelangrijk! Dan is het goed om te weten dat ik je niet alleen kan adviseren bij het maken van keuzes voor wat betreft de catering en het bedenken van bijvoorbeeld een verrassend thema, maar je ook kan ondersteunen met de planning.

Catering en samenwerking

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Deze gevleugelde uitspraak is zeker van toepassing op de manier waarop ik tegen catering aankijk. Ik werk samen met gerenommeerde cateraars en hierdoor is vrijwel alles wat je wilt mogelijk. Je kunt me inzetten om te koken, te organiseren, als locatiescout of natuurlijk voor dat alles! Heerlijk toch?

Catering ideeën

Catering is een ruim begrip, er is ontzettend veel mogelijk en daarom help ik je graag op weg met leuke ideeën. Wil je een groots buffet regelen, een compleet feest laten cateren, een High Tea of High Wine organiseren of ga je liever voor Live Cooking of een BBQ? Je kunt het zo gek niet bedenken of ik kan het voor je verzorgen. Laat me je inspireren en helpen om jouw evenement of feest tot een geweldig en onvergetelijk succes te maken!

Contact

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op.