Creative Chef-kok

Een goed concept is voor een restaurant of andere horecalocatie, maar ook voor een evenement het allerbelangrijkste. Een creative chef-kok kan je hier bij helpen.

Wil je een restaurant beginnen en zoek je iemand die creatief is in het bedenken van een concept? Een Chef-kok die met je mee denkt over de menu’s, de menukaarten en de de thema’s op jouw locatie? Zo’n echte ‘out of the box’ – denker? Of pieker je misschien over een heel groot op te zetten evenement? Kom je niet uit het concept voor een compleet nieuwe horecalocatie? Neem dan vooral even contact met me op om te bespreken wat ik voor je kan doen.

Evenement organiseren

Mijn creativiteit is bewezen bij het opzetten van evenementen als Vrienden van Amstel Live, de oprichting van het SS Rotterdam en De Lichtfabriek in Gouda. Hier is gebleken dat dergelijke uitdagingen mijn horecabloed sneller doen stromen en ik niets liever doe dan jouw avontuur tot een succes maken. Wil je over deze projecten meer weten, wil je zelf iets organiseren of opzetten? Kijk dan ook even bij mijn ervaring.

Menukaart of menu bedenken

Een nieuwe menukaart of menu bedenken? Ook op kleine schaal, in de details zeg maar, kun je met een flinke dosis creativiteit het verschil maken. Heel belangrijk. En bedenk dat alle grote dingen ooit klein zijn begonnen. Ben je zelf niet zo creatief en weet je het echt niet meer? Ik doe het graag voor je. Eerst verdiep ik me in jouw doelgroep en dan kom ik met oplossingen waar je zelf waarschijnlijk niet zo snel aan zou denken.

Contact

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor je kan doen? Neem dan even contact met me op.