Chef-kok met veel ervaring en goede opleiding

Je wilt natuurlijk niet de eerste de beste chef-kok, maar eentje met een schat aan ervaring en een gedegen opleiding. Lees dan vooral verder. Na een studie aan de Hotelschool in Den Haag volgde ik de koksopleiding en behaalde ik mijn leermeesterdiploma. Deze combinatie maakt mij een echte allrounder.

Restaurant kok

Als chef-kok werkte ik in diverse uiteenlopende horecagelegenheden, variërend van een trendy strandtent op Texel tot de ambachtelijke keuken van ‘t Wapen van Reeuwijk. Deze beide eetgelegenheden waren overigens sterk afhankelijk van het toerisme en kenden behoorlijke pieken in de bezetting, wat van een chef-kok om een grote dosis organisatietalent en creativiteit vraagt.

Locatie Amsterdam ArenA Skyboxen

De Amsterdam ArenA en het Beatrixgebouw in Utrecht waren daarna een tijd mijn werkterrein en hier leerde ik groter denken. In de Amsterdam ArenA was ik verantwoordelijk voor het bedienen van de zogenaamde Skyboxen. De veelal zakelijke klanten van deze luxe hospitalityruimtes en hun gasten verwachten hier uiteraard een uitstekende kwaliteit en service.

Locatie Beatrixgebouw in Utrecht

Het Beatrixgebouw in Utrecht, onderdeel van de Jaarbeurs, uitgerust met een theater en maar liefst een zeven verdiepingen tellend zalencomplex, was de ultieme uitdaging voor mijn organisatietalent. Het gebouw heeft een capaciteit van 1500 personen voor diners in buffetvorm en voor bedrijfsuitjes verzorgde ik voor groepen tot 600 man net zo makkelijk een compleet driegangendiner.

Locatie SS Rotterdam

Bij de opstart van het SS Rotterdam (een feestlocatie tot 3000 personen) was ik betrokken als conceptdenker. Dit werd een enorm succes en smaakte naar meer. Mijn volgende uitdagende project vond ik in Gouda.

Locatie De Lichtfabriek in Gouda

In het oude GEB-gebouw in Gouda uit 1910, met stoommachines en een mooie historie, werd De Lichtfabriek opgericht. Ook hier ben ik vanaf het begin als conceptdenker bij betrokken geweest. Na de start in 2015 ben ik nog een jaar als chefkok ad interim het avontuur aangegaan. Het grote restaurant was uitgerust voor 150 personen en er waren twee zittingen. Daarnaast waren er regelmatig bruiloften in de zaal ernaast om te cateren.

Recent werk als freelance kok in restaurants, catering en kok aan huis

Ik werk op dit moment als freelance kok met en voor diverse partycateraars en restaurants. Als chef-kok voor grote partijen verzorg ik de aansturing van feesten, regel kantoorzaken en de inkoop en ben ik bekend met het recepturenbanksysteem. Ook wordt ik regelmatig ingezet als kok op bruiloften of feesten. Ik verzorg ook jouw kleine en grote evenementen graag tot in de puntjes voor je. Wat de vraag ook is, jouw wens staat bij mij altijd voorop.