Freelance kok

Je wilt een freelance kok inhuren, voor een evenement of om tijdelijk je bedrijf te ondersteunen.

Of je nu een klein of groot evenement gaat organiseren, een restaurant hebt en tijdelijk een kok zoekt of een cateringbedrijf hebt: je wilt gewoon een hele goede kok. En daarmee kan ik je helpen. Zowel korte als langlopende opdrachten kun je met een gerust hart aan mij uitbesteden. Freelance, dus zonder zorgen. Hier kun je lezen wat mijn ervaring is en waar je me zoal voor in kunt zetten. Neem gerust een kijkje.

Restaurants en catering

Restaurants en catering-organisaties hebben een goed opgeleide kok en een betrouwbare partner nodig. Maar waar vind je die? Mijn missie is dit voor hen te zijn. Naast de hoofdwerkzaamheden, het bereiden van maaltijden, help ik hen graag met het vinden van leveranciers, het maken van menukaarten en het trainen van personeel.

Netwerk, locaties en inkoop

Door ruim 28 jaar werkervaring en mijn uitgebreide netwerk aan locaties, cateraars en productinkoop, ben ik in staat vrijwel iedere opdracht naar jouw wens in te vullen. Ik vind niets mooier dan de juiste partijen aan elkaar te verbinden om tot een perfect resultaat te komen.

 Contact met Marco

Heb je vragen? Neem dan even contact op. Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen en bespreek dit graag met je.