Kok aan huis inhuren   

Voor je feest of diner wil je een kok aan huis inhuren die het verschil maakt.

Eten en drinken speelt een belangrijke rol in het vieren van je bruiloft, huwelijksfeest, verjaardag, jubileum, familiediner of -feest, vriendenuitje, buren-BBQ of diner met klanten bij je thuis. Of op een andere mooie locatie natuurlijk. Daarom wil je dat dat onderdeel in ieder geval goed geregeld is. Als thuis-kok ben ik een bron van inspiratie voor het totale concept en heb ik eigenlijk maar één doel: jouw gasten het gevoel te geven dat ze echt in de watten gelegd worden.

Koken en trends

Je wilt indruk maken met de laatste trends op het gebied van koken, of juist een klassiek diner.

Wat je ook wilt en wat je menukeuze of stijl ook is, ik maak het voor je. De producten waar ik mee werk zijn bij voorkeur eerlijk en van de beste kwaliteit. Deze hebben maar weinig poespas nodig en het liefst laat ik dan ook het product voor zich spreken door een perfecte en pure bereiding.

Kok voor feest

Oké, je moet dus een feest organiseren. Maar wat ga je doen en hoe ga je dat allemaal aanpakken?

Er komt bij de planning van een feest, bruiloft of diner veel op je af waar je misschien helemaal geen tijd voor hebt. Dat maak ik heel vaak mee en ik kan je geruststellen! Door mijn ervaring en contacten kom ik vaak tot ideeën waar je zelf misschien niet zo snel aan zou denken. Bijvoorbeeld de aankleding van de feestlocatie, het bedenken van een themafeest of het maken van de menukaarten. Als je dat wilt kan ik ervoor zorgen dat alles voor je geregeld wordt. Ik doe het werk voor je, jij ontvangt de complimenten.

Buffet aan huis bestellen

Wil je toch liever een buffet aan huis bestellen dan een kok voor een thuisdiner?

Het bestellen van een buffet aan huis is één van de vele mogelijkheden voor je feest. Misschien is er op locatie niet voldoende ruimte om te koken. Of kies je om een andere reden voor een buffet. Hoe dan ook, met mijn zorg voor kwaliteit en een uitgekiende samenstelling hoeft dit beslist niet onder te doen voor een thuis kok die ter plekke het eten bereid. Vraag gerust naar de mogelijkheden, ze zullen je verrassen!

Contact

Spreekt dit je aan en wil je meer informatie? Neem gerust contact met op.