Marco Kookt aangenaam!

Marco Kookt biedt een ruime ervaring in kwalitatief hoogwaardig dineren. Van grote evenementen tot kleinschalige kwaliteitsrestaurants en intieme thuisdiners. Als freelance kok, creative chef, kok aan huis of voor catering.

Wanneer je een evenement organiseert, wil je de gasten een bijzondere ervaring aanbieden. Een beleving waar zij nog lang over napraten. Eten en drinken, en zeker ook de juiste kok, kunnen hierbij het verschil maken. Een klein intiem diner bij je thuis met vrienden of familie of een groot en spraakmakend bedrijfsevenement met 4000 gasten? Ik versta de kunst om voor iedere gelegenheid een passend concept te bedenken, alles hieromheen te organiseren en natuurlijk om voor je te koken. Helemaal afgestemd op jouw wensen, maar altijd met een vleugje Marco. Zoals je van een echte chef-kok verwachten mag.

Koken en organiseren

Je zoekt een betrouwbare chef-kok die die verstand heeft van koken en organiseren, zodat jij je onbezorgd met je gasten kunt bezighouden. Met 28 jaar ervaring ben ik een steun en toeverlaat bij alle gelegenheden, denk ik met je mee en kan ik je ook al in het voortraject alles uit handen nemen. Met creatieve ideeën vind ik altijd de juiste oplossing. Zoek je een gepassioneerd chef-kok met organisatietalent, dan ben ik een goede keuze. Wil je me in het voortraject als adviseur inschakelen, of juist alleen op locatie alles voor je laten verzorgen? Ook dat is mogelijk.

Kok inhuren

Waarom een kok inhuren? Een goede chef-kok is behalve een bevlogen kok ook een gedreven entertainer en daarmee bepalend voor de beleving van jouw evenement. Hij is een warme persoonlijkheid die het iedereen graag naar de zin maakt. Hierdoor is hij de gangmaker en de spil van het evenement. Bovendien is hij een verhalenverteller die met zijn producten en mooie smaakcombinaties een verhaal vertelt aan jouw gasten. Dit alles en meer mag en kun je zeker van mij verwachten.

Wat kan ik voor je doen?

Freelance kok, Kok aan huis, Creative chef, Catering, Restaurant kok, Restaurant concept, Kok op Feest, Bruiloft, Evenement, Partij, Diner, Buffet, A lá carte, Barbecue, Kok op Locatie, Chef-kok

Contact met Marco

Heb je vragen? Neem dan even contact op. Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen en bespreek dit graag met je.